Protecció de Dades de Caràcter Personal

De conformitat amb l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MULTIGESTIÓ DINA I ASSOCIATS SL amb CIF B66000217 i domicili social situat al C. Montseny, 61 Sant Esteve de Palautordera 08461 (Barcelona), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre’ls informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, MULTIGESTIÓ DINA I ASSOCIATS SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

MULTIGESTIÓ DINA I ASSOCIATS SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MULTIGESTIÓ DINA I ASSOCIATS SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a la direcció postal indicada anteriorment o al correu electrònic info@www.multigestio.cat.mialias.net.

A la vegada, l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de MULTIGESTIÓ DINA I ASSOCIATS SL, dirigint-se per escrit a la direcció de correu dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902877192.

Podrà dirigir-se a la Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de MULTIGESTIÓ DINA I ASSOCIATS, SL.