Qui som

Multigestió el formen l’Eduard Torrent i la Dina Murillo i Puig, associats, i la Cristina Buendia, que des de fa més de dos anys és un puntal necessari en tota la feina de gestió interna i dels clients. Col·laborem amb altres professionals independents especialitzats en diferents matèries jurídiques i d’acompanyament.

Dina Murillo Puig La Dina Murillo i Puig ha cursat estudis en Ciències Polítiques a la UPF; és llicenciada en Dret per la UB; diplomada en el Postgrau de Mediació Comunitària i Resolució de Conflictes Públics per la UDG, i Diplomada en el Postrgau d’Autoconeixement i PNL, Desenvolupament Personal i Gestió de Programes de Formació per la UVic. Cursats els nivells bàsic i avançat de la Formació Internacional en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques a l’Institut Gestalt (cursos 2014/2015 i 2015/2016). Formació en Mediació Sistèmica, certificació en col·laboració amb el Centre de Dret Privat. Ha col·laborat amb el Servei de Mediació de Mataró.
L’Eduard Torrent ha cursat estudis en Administració i Direcció d’Empreses a la UB i té una àmplia i llarga experiència en comptabilitat i fiscalitat. Format també en Dret Laboral i de la Seguretat Social.
Cristina Buendía Llavina

La Cristina Buendía Llavina és titulada en Grau Mitjà d’adminsitració i gestió per l’Institut Baix Montseny. També és la nostra súper secre! Va començar en pràctiques com alumna de l’Institut Baix Montseny l’any 2016 i ja no la vam deixar escapar.


COL·LABORADORS:

Jordi Balada - Finques Balada
 Jordi Balada Sabé
Finques Balada
 Eva Otero i Sorigué
Consultora Empresarial
Marta Ponce Mas
Mediadora sistèmica
Anna Ortiz Termes
Psicòloga, terapeuta i coach