Qui som

Multigestió el formen l’Eduard Torrent i la Dina Murillo i Puig, associats, i la Cristina Buendia i la Judit Garcia, totes dues puntals necessaris en tota la feina de gestió interna i dels clients. Col·laborem amb altres professionals independents especialitzats en diferents matèries jurídiques i d’acompanyament.

Dina Murillo - Multigestio La Dina Murillo i Puig ha cursat estudis en Ciències Polítiques a la UPF; és llicenciada en Dret per la UB; diplomada en el Postgrau de Mediació Comunitària i Resolució de Conflictes Públics per la UDG, i Diplomada en el Postrgau d’Autoconeixement i PNL, Desenvolupament Personal i Gestió de Programes de Formació per la UVic. Cursats els nivells bàsic i avançat de la Formació Internacional en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques a l’Institut Gestalt (cursos 2014/2015 i 2015/2016). Formació en Mediació Sistèmica, certificació en col·laboració amb el Centre de Dret Privat. Ha col·laborat amb el Servei de Mediació de Mataró.
Eduard Torrent - Multigestio L’Eduard Torrent ha cursat estudis en Administració i Direcció d’Empreses a la UB i té una àmplia i llarga experiència en comptabilitat i fiscalitat. Format també en Dret Laboral i de la Seguretat Social.
Cristina Buendía - Multigestió

La Cristina Buendía Llavina és titulada en Grau Mitjà d’adminsitració i gestió per l’Institut Baix Montseny. També és la nostra súper secre! Va començar en pràctiques com alumna de l’Institut Baix Montseny l’any 2016 i ja no la vam deixar escapar.

Judit Garcia Ramos - Multigestio

La Judit Garcia Ramos està treballant amb nosaltres des del setembre de 2019 i estem d’allò més contents! La nostra benjamina, responsable i fresca, ve a treballar sempre contenta i té una capacitat d’aprenentatge i compromís sempre esquitxat d’alegria! El seu aire fresc ens encanta i fa que aquesta petita família vagi creixent!


COL·LABORADORS:

Jordi Balada - Finques Balada

Jordi Balada Sabé
Finques Balada