Dina Murillo Puig

Dina Murillo - MultigestioLa Dina Murillo Puig ha cursat estudis en Ciències Polítiques a la UPF, és llicenciada en Dret per la UB, Diplomada per la UDG en el Postgrau de Mediació Comunitària i Resolució de Conflictes Públics, i Diplomada també per la UVic en el Postgau d’Autoconeixement i PNL, Desenvolupament Personal i Gestió de Programes de Formació.

La seva experiència professional com advocada és remunta a l’any 2001, però ja des dels seus anys com a estudiant de Dret es va implicar en els drets dels estudiants formant part de la Junta de Govern i del Consell Social de la UPF i treballant com a becària a l’Observatori de Bioètica i Dret de la UB. La seva empatia la fan molt propera a les persones, amb una voluntat d’ajuda i una gran implicació i compromís, tant en els conflictes individuals com col·lectius de les petites comunitats, i també davant grans estructures econòmiques, socials i polítiques. Cursats els nivells bàsic i avançat de la Formació Internacional en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques a l’Institut Gestalt (cursos 2014/2015 i 2015/2016). Formació en Mediació Sistèmica, certificació en col·laboració amb el Centre de Dret Privat.

Viu al Baix Montseny, en un espai de contacte amb la natura i entre les persones, en un ambient de coneixença propera i en un entorn de confiança en l’ésser humà i en les capacitats i aptituds de totes les persones. Aquesta és la filosofia que guia la seva activitat personal i professional.