Eva Otero i Sorigué

Eva Otero i SoriguéEva Otero i Sorigué, Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona i Máster en Direcció de Màrketing per la Universitat Pompeu Fabra (idEC).

Fa més de 17 anys que em dedico a la consultoria, una feina que m’apassiona i des de la qual ajudo tot tipus d’empreses i petits empresaris a millorar el seu negoci.

Aportem solucions als reptes o problemes que puguin tenir les empreses o els empresaris.

Has detectat un problema a la teva empresa i no saps com sortir-te’n? T’ajudem. Sempre hi ha un servei accessible a la mida del teu negoci:

  • Gestió del negoci: t’ajudem en qualsevol aspecte de gestió per al qual, per manca de temps o desconeixement, no tens resposta (màrqueting, selecció de personal, etc.).
  • Vendes: les teves vendes estan estancades? Com podries vendre més? Podries arribar a més gent? Com? Vols introduir un nou producte? Serà realment viable? (estudi de mercat, anàlisi de viabilitat) Com l’hauries de llençar? (estratègia de llançament, què no fer mai), etc. Donem resposta a aquestes preguntes i a d’altres relacionades amb les teves vendes.
  • Emprenedors: fem el pla de viabilitat del negoci, redactem el pla d’empresa, presentem la documentació necessària per a la capitalització de l’atur i la petició d’un crèdit (en casos necessaris), i definim l’estratègia de comercialització, entre d’altres processos vitals per engegar-lo.
  • Xarxes socials: tots, per petit que sigui el negoci, hem de tenir presència a internet (web, facebook, twitter, google+…). Quines xarxes podrien aportar beneficis al teu negoci? Com pots beneficiar-te de la xarxa per aconseguir augmentar les teves vendes? I si ja tens web? Com hauria de ser? En pots treure més rendiment? Oferim estratègies de baix cost i alta rendibilitat per respondre totes aquestes preguntes.